Úvodní stránka » Jídelní lístek » Jídelní lístek

 



    PŘEDKRMY  
1. 100 g Domácí paštika s brusinkami /3,7/ 125,-
2. 100 g Grilovaný Hermelín s medem a vlašskými ořechy /7,8/ 125,-
3. 70 g Macerovaný losos s hořčicovo-medovou omáčkou /4,10/ 145,-
4. 100 g Teplá Pražská šunka s hořčicí a křenem /10/ 145,-
5. 150 g Variace sýrů s olivami /7/ 145,-
       
    POLÉVKY  
6.   Silný kuřecí vývar se zeleninou Julienne /3,7,9/ 65,-
7.   Bramborová polévka s houbami podávaná v rozpečeném chlebu /1,3,9/ 99,-
       
    SPECIALITA PODNIKU PRO DVĚ OSOBY  
8. 500 g Meč Karla IV. – špíz 750,-
    hovězí, vepřové, kuřecí, slanina, klobása, cibule, paprika, čerstvá zelenina, restovaný brambor, pepřová omáčka /1,3,7/  
       
    STAROČESKÉ SPECIALITY  
9. 1/4 Pečená kachna, červené a bílé zelí, houskový a bramborový knedlík /1,3,7/ 255,-
10. 200 g Hovězí guláš s houskovým knedlíkem /1,3,7,12/ 199,-
11. 200 g Hovězí svíčková na smetaně s brusinkami a houskovým knedlíkem /1,3,7,9,10/ 225,-
12. 200 g Špikované vepřové karé s dušeným zelím, houskovým a bramborovým knedlíkem /1,3/ 199,-
13. 1300 g Pečené vepřové koleno na černém pivu /1,10,12/ 325,-
14. 600 g Pečená vepřová žebra na česneku, rozmarýnu a červeném víně /1,10,12/ 290,-
15. 1 ks Grilovaná klobása s křenem, hořčicí a dušeným zelím /1,3,7,10/ 150,-
16. 200 g Smažené kuřecí řízečky /1,3,7/ 199,-
17. 600 g Staročeský talíř pro dvě osoby 690,-
    kachna, vepřové maso, klobása, Pražská šunka, zelí, domácí  
    bramborák, houskový a bramborový knedlík /1,3,7/  
       
    GRILOVANÉ SPECIALITY  
18. 250 g Roštěná (maso Jižní Amerika) s čerstvou zeleninou a bylinkovým máslem /7/ 365,-
19. 200 g Kuřecí steak s čerstvou zeleninou a bylinkovým máslem /7/ 245,-
20. 250 g Vepřový steak s čerstvou zeleninou a bylinkovým máslem /7/ 265,-
21. 200 g Losos s čerstvou zeleninou a bylinkovým máslem /7/ 330,-
       
    BEZMASÉ SPECIALITY  
22. 150 g Smažený sýr Eidam, tatarská omáčka /1,3,7/ 185,-
23. 300 g Domácí bramboráčky s restovanými žampiony v sýrové omáčce /1,3,7/ 185,-
       
    SALÁTY VELKÉ – 450 g  
24.   Míchaný salát s rukolou, grilovaným kuřetem a balsamikovým krémem 195,-
25.   Míchaný salát s plátky marinovaného lososa a hořčicovo-medový dresingem /4,10/ 225,-
       
    SALÁTY PŘÍLOHOVÉ – 250 g  
26.   Míchaný salát s marinovaným ovčím sýrem /7/ 125,-
27.   Míchaný salát s olivami, grilovanými žampiony a hořčicovo-medovým dresingem/1,3,10/ 125,-
       
    PŘÍLOHY – 200 g /1,3,10/  
28.   Bramborové hranolky 55,-
29.   Bramborové krokety 55,-
30.   Americké brambory 55,-
31.   Houskové knedlíky 55,-
32.   Dušené zelí 55,-
33.   Pepřová omáčka 30,-
34.   Brusinková omáčka 30,-
35.   Tatarská omáčka 30,-
       
    DEZERTY  
36.   Teplý jablečný závin s ořechy a vanilkovou zmrzlinou /1,3,7,8/ 95,-
37.   Čokoládový dort s vanilkovou omáčkou /1,3,7/ 95,-
38.   Variace ovocných sorbetů 95,-
39.   Vanilková zmrzlina přelitá teplým lesním ovocem /3,7/ 95,-
       
    COUVERT na osobu – pečivo a dochucovací prostředky /1,3,7/ 25,-